keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Hiuskoru ja korvikset

Tilaamani hiuskoru saapui tänään, tässä pari huonoa kuvaa...






Koru on kuvissa hiuksissa miten sattuu, mutta mielestäni siitä saa kuitenkin paremman käsityksen hiuksissa kuin pöydällä. Nyt en vain yhtään tiedä, käykö katselemani korvakorut yhteen tuon hiuskorun kanssa... Olin miettinyt näitä korviksia, jotka sopisivat hyvin yhteen hääpukuni kanssa:
kuva
kuva
Mitä mieltä te olette, kävisikö tuon hiuskorun kanssa paremmin jotkut helmikorvakorut? Pukuni miehusta on koristeellinen, enkä ajatellut laittaa esimerkiksi kaulakorua ollenkaan tai jos laitan, niin jonkun hyvin vaatimattoman. Myös korvakorujen kohdalla olen miettinyt, jätänkö ne kokonaan pois, mutta ainakin vielä haluaisin korvakorut laittaa.

Katselin tässä samalla muitakin hiuskoruja, ja oikeastaan taisin vähän ihastua yhteen Ninkan koruista, nimittäin tähän. Tuo sopisi hyvin noiden molempien korvistenkin kanssa. Nyt joutuu tekemään valintoja: joko päättää nyt, kumman korun haluan tai mahdollisesti myöhemmin raaskia ostaa myös tuo Ninkan koru...

2 kommenttia:

  1. Ihana hiuskoru ja kyllä saa paljon paremman kuvan kun on noin hiuksissa. Itse valitsisin ehkä helmikorvakorut tuon korun kanssa..vaikka nuo korvikset on kyllä tosi ihanat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäkin alan kallistua niiden helmikorvisten puoleen, vaikkakin tuossa hiuskorussa onkin enenmmän blingiä kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Mut varsinkin noi ekat korvikset houkuttelis ihan hirveesti... Onneksi on vielä aikaa miettiä! :)

      Poista