keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Pöytien koristelut

Jostain syystä olen ruvennut miettimään juhlapaikan pöytien koristelua uudestaan. Kovin radikaalisti en ole mieltäni ainakaan vielä tässä vaiheessa muuttanut, mutta vähän kuitenkin. Olin siis suunnitellut, että pöytiin tulee valkoiset pöytäliinat ja keskelle pöytää hopeista organzaa "rytättynä", aiempia pohdintoja pöytiin liittyen mm. täällä.

Nyt olen kuitenkin miettinyt, olisiko sittenkin jonkinlainen kaitaliina tms. parempi kuin tuo organza. Myös kuitusilkki kävi mielessäni.

kuva
Tänään sitten vähän tutkiskelin noita muita vaihtoehtoja, ja taidan kuitenkin päätyä siihen organzaan. Tuo kuitusilkkikin olisi kivaa, mutta tuplasti kalliimpaa. Eikä kai organza-mylläys ole huono vaihtoehto, mutta pitihän sekin kyseenalaistaa. Nyt on ainakin tutkittu muitakin vaihtoehtoja ja koska päädyin edelleen alkuperäiseen suunnitelmaan, on sen oltava hyvä. :)

En malttaisi millään odottaa, että voin alkaa hankkimaan kaikkia koristelemiseen tarvittavia tavaroita kuten maljakoita ja kiviä kaisloille. Ja ennen kaikkea odotan, että pääsen keräämään ja maalaamaan mustikanvarvut, koska tiedän, että ne on super hienoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti