lauantai 1. joulukuuta 2012

Kaasojen asuste

Kuten jo aiemmin kirjoitin täällä, emme aio maksaa kaasojen tai bestmanien vaatteita, joten näin ollen en koe voivani vaatia heitä pukeutumaan johonkin tiettyyn asuun. Olen kuitenkin pyöritellyt mielessäni ajatusta siitä, että kaasoilla olisi jotakin yhdistävää, samoin kuin bestmaneillä. Nyt olen viimein löytänyt yhden vaihtoehdon kaasoille. Mutta rakkaat kaasot, älkää säikähtäkö, sillä en aio teitä pakottaa mihinkään, eli jos ette tykkää niin keksitään jotain muuta tai ollaan kokonaan keksimättä. :D


Eli tuommoinen kukka. Ajattelin, että sen voisi kiinnittää esimerkiksi hopeiseen satiininauhaan, joka tulisi sitten pukuun tuohon rinnan alapuolelle ympäri. Tajuskos tästä nyt mitään..? Tai sitten ihan vain tuo kukka yksinään johonkin.

Mutta kuten sanottu, tämä oli vasta ensimmäinen idea, enkä tiedä tuleeko se pääsemään tätä pidemmälle. Mutta harkinnassa ainakin. :)

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuo kukka näyttää tosi nätiltä! Eli minä ainakin suostun kiinnittämään tuon pukuuni tms. Lisäksi tuo sopii yhteen melkein minkä värin kanssa vaan. :)

    t. Anni

    VastaaPoista