keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sää


Tänään on ollut harmaata ja märkää, ja se sai miettimään säätä häiden aikaan. Tänä vuonna tuo elokuun 11. päivä oli melko täydellinen sään puolesta: aurinko paistoi, mutta ilma ei ollut hiostava tai liian kuuma, vaan ihanan raikas. Parina edellisenä vuotena elokuussa on kuitenkin tainnut olla vielä täysi helle, eli taitaa olla mahdotonta ennustaa, minkälainen sää hääpäivälle sattuu.

Alunperin kaavailin häitä toukokuulle, jolloin luonto olisi juuri alkanut vihertää, eikä ilmat olisi vielä liian kuumia. Itsehän tosin palelen 30 asteen helteelläkin villapaita päällä, mutta varsinkin miesvieraita ajatellen veikkaan viileämmän ilman olevan parempi. :D Myös syksy oli vaihtoehtona häiden ajankohdalle, mutta lopulta päädyimme tuohon elokuun puoliväliin, joten ei auta kuin toivoa, ettei silloin sataisi ainakaan ihan kaatamalla...

Olisiko se sitten ihan katastrofaalista, jos hääpäivänä sataisi vettä? Eipä kai. Juhlat on kuitenkin pääasiassa sisätiloissa, jonne mahtuu hyvin kaikki vieraat. Valokuvien ottaminen ulkona voisi tosin hieman hankaloitua. En välttämättä haluaisi saapua juhlapaikalle vettä valuvana. Mutta kai se hätä keinot keksii..? Jonin sanoin, turha stressata asiaa, jolle ei kuitenkaan itse voi mitään. Mutta silti: kumpa hääpäivänämme olisi hyvä sää ja aurinkokin voisi paistaa. :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti