torstai 13. syyskuuta 2012

Vieraslista

Yhtä asiaa oltiin pyöritelty jo pitkään mielessä ennen kosintaa: ketä kutsutaan meidän häihin. Kun aihe sitten tuli ajankohtaiseksi, ei vieraslistan laatiminen ollutkaan ihan niin helppoa... Jos kaikki mahdolliset kutsuttaisiin, olisi häävieraita lähemmäs 150. Nyt karsitussa listassa on 106 henkilöä, joista 18 on lapsia. Mielessä kävi myös lapsettomat häät, jotta lukumäärää saataisiin alaspäin, mutta lopulta kuitenkin luovuttiin ajatuksesta. Kai.

Haluamme häistämme mukavat juhlat, joissa kaikilla on kivaa ja ihmiset viihtyy. Senkin takia vierasmäärää on ehkä pakko hiukan rajata, koska tarkoitus ei ole, että juhlat koostuvat pelkästä odottamisesta ja jonottamisesta. Nyt olen kuitenkin ihan tyytyväinen tuohon 106:een henkeen, joka todennäköisesti jonkun verran siitä vielä tippuu, sillä en usko kaikkien kutsuttujen pääsevän paikalle.

Ei kai tuo noin 100 henkeä ihan kamalasti ole..? Ehkä se vaatii vierailta pientä asennoitumista siihen, ettei ruokaa välttämättä saa ensimmäisenä ja kakkuakin saattaa joutua vähän jonottamaan. Eiköhän siitä hyvä tule, pyritään vaan pitämään tunnelma rennon rempseänä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti