lauantai 9. helmikuuta 2013

Muutoksia

Jotta hääjärjestelyt eivät kävisi liian tylsiksi, on hääpäivämme taas muuttunut. :D Päädyimme nyt lopulta siirtämään häät ihan alunperin ajateltuun ajankohtaan, eli toukokuulle. Kirkko, pappi ja juhlapaikka on kaikki jo varattu, seuraavat isoimmat olisi varmaan pitopalvelun testaus ja vahvistaminen. Sormukseni on valmistunut ja odottaa liikkeessä, että ehtisin sitä vielä testaamaan ja sen jälkeen puuttuukin enää kaiverrukset.

Ensi viikon sunnuntaina ollaan menossa käymään juhlapaikalla, jossa olisi tarkoitus ainakin pyöritellä vähän pöytiä ja miettiä niiden järjestystä, sekä ottaa mittoja ja suunnitella koristeita. Ja sitten ei muuta kuin tilaamaan ja valmistamaan koristukset. :) Edelleen mennään siis aika samalla linjalla koristeiden suhteen kuin aiemminkin, mutta "tuoreista" kaisloista ja valitettavasti myös mustikanvarvuista taidan joutua luopumaan. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, sillä aion käyttää aluksikin suunniteltuja koivunoksia, jotka myös maalataan hopeisiksi. Pöytiin pitäisi ehkä vielä keksiä jotain, mutta luulenpa, että inspiraatioita tulee vielä useita kunhan kevät etenee. Lenkillä löysin jo viime kesäisiä kaisloja, jotka olivat myös kivan näköisiä, joten ehkä niitä voisi käyttää lyhytvartisina koristeina pöydissä. Testikappaleenkin raahasin kotiin, mutta joku kissa tai koira sen on nyt tuhonnut... :/ Onneksi niitä on pihalla lisää! :)

Organzan vaihdan todennäköisesti siitä hopeisesta mytätystä tällaiseen kuvioituun, jonka ajattelin laittaa pöydille pitkittäin ihan suorana, kuten kaitaliina.

kuva
Tuikkukipot on edelleen matkassa mukana, mutta lisäksi olen vähän haaveillut näistä timanteista, joita voisi ripotella pitkin pöytiä kirkkaina ja vaaleanpunaisina.

kuva
kuva
Siinäpä sitten tämän kertaiset muutokset. Toivottavasti nyt maltetaan pitää hääpäivä samana eikä enää lähdetä sitä muuttamaan! ;) Kutsujakin pitäisi jo alkaa kovasti tekemään, koska ihan kohtahan ne on jo lähetettäväkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti