sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Suunnittelua ja askartelua

Otettiin tuossa torstai-iltana kaaso A-M:n kanssa itsellemme urakka ja tekaistiin kutsut valmiiksi. Pieniä haasteita kohdattiin matkan varrella, mm. leikkuri jolla reunojen kuvio leikattiin jumitti vähän väliä, mutta saatiin lopulta kaikki valmiiksi. Seuraava urakka olisikin osoitteiden hankkiminen ja tietysti kuoriin kirjoittaminen. Tavoitteena olisi saada tehtyä se ensi viikon aikana, jotta kutsut saadaan postiin vielä helmikuun aikana.

Tänään käytiin pyörähtämässä juhlapaikalla. On se vaan kiva paikka! :) mittasin pöydät jotta osaan edes suunnilleen hankkia oikean määrän koristeita, ja kokeiltiin myös, miten pöydät kannattaisi asetella tilaan. Pöydät ovat pitkiä, kuhunkin mahtuu viisi rinnakkain eli meillä tulee olemaan kymmenen hengen pöytiä. Juhlapaikalla oli kyllä mukavasti mahdollisuuksia pöytien asettelulle, ja päätetäänkin lopullinen järjestys vasta kun tiedetään tarkka vierasmäärä ja näin ollen tarvittavien pöytien määrä.

Nyt pitäisikin sitten hankkia loput koristelutarvikkeet kun määrätkin on suunnilleen tiedossa. Edelleenkään en siis varmasti tiedä, mitä koristeita pöytiin tulee, koska haluan käyttää "tuotteita" luonnosta, enkä vielä tiedä, mitä kaikkea häidemme aikaan on käytettävissä. Mutta eiköhän sinne jotain keksitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti