lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kukat ja kivet

Tänään saatiin taas pari asiaa hoidettua alta pois. Kukat on nyt tilattu, ja uskoisin morsiuskimpusta tulevan oikein hyvän. Kauppias ainakin tuntui ymmärtävän mitä haluan. :) Halusin siis melko "tavallisen" kimpun, pyöreän tiukan valkoisista ruusuista ja jotakin ekstraa. Todennäköisesti kimppuun tulee jotakin hopeista helminauhaa tms. Tähän tyyliin mutta valkoisena:

kuva
Lisäksi tilasimme vieheen sulhaselle ja heittokimpun, ja kaikille näille tulee hintaa noin 50-60 €. En ole vertaillut muiden paikkojen hintoja, mutta mielestäni tuo on kuitenkin suht edullinen. Pöytiin meille ei tule kukkia, ja kai joudun nyt tuon vallitsevan lumi- ja pakkastilanteen vuoksi viimeinkin toteamaan, että tuskin tulen niitä mustikanvarpuja saamaan. Nyt olisikin sitten otettava urakaksi hankkia niitä kaisloja isot kasat, vielä kun jäällä pääsee hyvin liikkumaan ja niitä on helppo hakea.

Löydettiin myös viimeinkin kiviä paikkakortteihin! Nyt on jo 50 kiveen kirjoitettu toinen puoli valmiiksi, vielä pitäisi vieraiden nimet rustailla ja tietysti 50 samanmoista lisää. Vielä en ole päättänyt varmaksi, teenkö tarkan istumajärjestyksen, vai sovellanko vähän. Tällä hetkellä tuntuisi hyvältä tehdä istumajärjestys lähimmille, eli kaasot ja bestmanit sekä molempien perheet meitä lähimpänä oleviin pöytiin, ja loput vieraat saisivat sitten napata oman kivensä matkaan ja istua minne haluavat. Tämä tuntuu ainakin toistaiseksi paremmalta ratkaisulta, koska mulle ei ole mitään väliä missä vieraat istuvat, ja näin olisi myös yksi homma vähemmän tehtävänä kun ei tarvitse miettiä, kenet istuttaa mihinkin.


Pääsiäisen jälkeisellä viikolla olisi tarkoitus mennä sovittamaan hääpukua ompelijan luokse ja tehdä vielä mahdollisia korjauksia. Aika ihanaa saada taas pukea se mun ihana puku päälle! Ja kohtahan se hääpäiväkin jo on... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti