lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tehtävää

Päivitin juuri tuota to do - välilehteämme. Aika paljon sieltä sai jo vedellä yli, ja muutaman kohdan poistin kokonaan. Kampaajan varasin tällä viikolla ja seuraavaksi yritän löytää kosmetologia. Valokuvaajakin on jo melkein päätetty. :) Jyväskylän häämessuilla tykästyimme yhteen kuvaajaan, mutta ihana kampaajani vinkkasi minulle valokuvaajasta, joka oli kuvannut hänen ystävänsä häät menestyksekkäästi. Tutustuttuamme tähän kuvaajaan huomasimme, että puolet halvemmalla hinnalla saisimme vielä kaiken lisäksi enemmän kuvia. Joten emmeköhän päädy häneen, varaus vain täytyy vielä vahvistaa.

Pitopalvelussakin kävimme tällä viikolla maistelemassa ruokia, ja kaikki oli erittäin hyvää, erityisesti palvelu. :) Pienellä lisähinnalla saamme iltapalat suoraan heiltä, eli ruuan suhteen meidän ei pitäisi kyllä joutua huolehtimaan yhtään mistään.

Häämatkaa ollaan yritetty tässä pähkäillä, muttei olla vielä päästy minkäänlaiseen lopputulokseen. Aluksi ei millään keksitty, mihin haluttaisiin lähteä, mutta nyt taas tuntuu, että vaihtoehtoja on hieman liikaakin. Eiköhän me kuitenkin jokin kohde sieltä löydetä. :)

Myös hääyön vietto on ihan auki. Ollaan sentään jo netistä katsottu vaihtoehtoja Jyväskylästä, mutta oikeastaan Hotelli Yöpuu oli ainoa, josta löysimme suoraan hääpaketin ja kaiken tarvittavan tiedon. Nyt pitäisi vain olla yhteydessä ainakin tuohon hotelliin ja mahdollisesti myös muihin, ja käydä katsastamassa paikat.

Mulla on puhelimessa lista siitä, mitä kaikkea pitää tehdä. Olin jo iloinen kun sain sieltä vetää monta kohtaa yli, kunnes niitä rupesi tulemaan sinne lisää... Aina kun saan jonkun asian tehtyä, keksin kolme lisää. Lista on loputon! No, kai se loppuu viimeistään sitten toukokuussa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti