lauantai 27. huhtikuuta 2013

Aikaansaatua

Nyt on viimeisetkin tuikkukipot maalattu. Kaislat on suurimmaksi osaksi niputettu, mutta jonain (toivottavasti lämpimänä) päivänä niitä pitäisi vielä jokunen väkertää. Koivunoksat odottelee maalaamista, samoin kuin mustikanvarvut, jotka tosin ovat edelleen anopilla kasvatuksessa. Täytyykin kysellä, miten kasvatus etenee. :)

Tänään mennään kuuntelemaan meidän kuulutukset, ja täytyy varmaan jostain yrittää haalia itsele muistoksi myös lehti, jossa kuulutukset lukevat.

Perjantaina kävin koekampauksessa ja meikissä, eikä kyllä tarvitse jännittää niiden onnistumista. No, ehkä meikkiä kuitekin jännitän vielä, koska en yleensä meikkaa kovinkaan paljoa, niin en tiedä miten osaan "olla" meikattuna. Koemeikissä jännitin hirveästi, että mitähän tästä tulee, koska kosmetologi näytti meikin vasta kun se oli valmis. Mulla oli jo hirveitä kauhukuvia mielessä, kun mun naamaan laitettiin jos jonkin näköistä tököttiä. Mutta lopputulos oli oikeinkin hyvä ja uskoisin kyllä viihtyväni siinä meikissä hyvin. :)

Vihdoin ja viimein on saatu myös hotelli varattua ja vahvistettua hääyölle. Mies otti vielä hemmottelupaketinkin, johon kuuluu kuoharia, suklaata ja kaksi pääruokaa yhden hinnalla hotellin ravintolassa. Ainoa huono puoli on, että hotelliin pääsee kirjautumaan sisään vasta klo 15, paitsi tietysti jos edellinen yö on ollut vapaa. Hotellista kuitenkin kerrottiin, että voimme jättää tavaramme myös respaan, josta henkilökunta sitten huolehtii ne huoneeseemme. Eiköhän me käytetä tuo palvelu hyödyksi, niin ei tarvitse kantaa koko päivää mukana yöpymistarpeita. :)

Myös juomispuoli on ainakin alkoholipitoisten juomien osalta kunnossa. Juomat on haettu Tallinnasta ja eilen kannettiin ne meille varastoon. Ja on muuten sen verran juotavaa, ettei pitäisi ihan heti kesken loppua! Laita mies asialle niin varmasti hieman yliarvioidaan menekki... Vielä pitäisi hankkia alkoholittomat juomat. tai ainakin Pommacia alkumaljaan. Mehut yms. tuleekin sitten pitopalvelulta.

Eilen käytiin ostamassa myös saippuakuplia lapsille. Ei mitään hääkuplia vaan ihan niitä tavallisia lasten saippuakuplia. Lapset saa niitä sitten puhallella kun me tullaan kirkosta ja tietysti myös itse juhlissa. Leikkinurkkaan pitäisi vielä hankkia piirustus- ja väritystarpeet, mutta muutoin on sekin asia jo hoidettu.

Aika hyvällä mallilla alkaa siis asiat olla, vaikka tuntuukin että vielä olisi paljon tehtävääkin. No, eiköhän ne tässä vielä hoidu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti