sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Puuhastelua

Nyt on ostettu uudet lautasliinat, jotka on tällaiset:




Sulhanen haettiin perjantaina polttareihinsa, ja tänään se on luvattu palauttaa. Sitä odotellessa, kyllä tässä ehti jo ikävä tullakin. :) Mun oli tarkoitus olla ahkera ja tehdä hääjuttuja koko vkoloppu, mutta toisin kävi. Ollaan muuttamassa parin viikon päästä, ja kävin eilen viemässä yhden autolastin tavaroita uuteen kämppään. Illalla meinasin sitten alkaa askartelemaan menukortteja, kunnes tajusin, että olin vienyt kaikki häätarpeet uuteen kotiimme, koska ajattelin, etten enää tarvitse niitä... No, menukorttien askartelu saa nyt sitten odottaa. :D 

Kävin eilen myös ottamassa uudet kynnet. Koska kuukauden päästä otan jo hääkynnet, halusin nyt jotain täysin erilaista, etten sitten ehdi "kyllästyä" hääkynsiin. Laitettiinkin sitten mukavan keväiset ja pirteät keltaiset kynnet. :)


Koska edelleen haaveilin saavani niitä ihania hopeisia mustikanvarpuja, kävi anoppi mustikkametsällä. :) Kuvassa olevia varpuja on kasvatettu sisällä maljakossa nyt viikko, ja hyvin on alkanut lehtien alkuja tulemaan. Eiköhän nuo ehdi häihin mennessä ihan hyvän kokoisiksi, eli saan sittenkin niitä mustikoita! Pääkoristetta niistä tosin ei nyt sitten tehdä, kaislat ja koivun oksat ajavat sen asian. Mutta nippu mustikanvarpuja jokaiseen pöytään on kiva lisä koristeisiin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti