keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hopeamustikat

Keksin "teeman" tai ainakin kantavan värin häihimme pari viikkoa sitten. Tarkoitus olisi siis maalata mustikanvarpuja hopeisiksi ja käyttää niitä koristeissa ja mahdollisesti myös kutsuissa. Koska kutsut lähetetään todennäköisesti jo keväällä, piti niitä varten tarvittavat varvut jo kerätä. Nyt vaan jännätään, miten ne kestää ensi vuoteen... Onneksi koristeisiin tarvittavat varvut voi keräillä vasta ensi kesänä, joten niiden suhteen ei ole vielä hätää. :)

Toisena värinä on vaihdellut lila, fuksian punainen ja esim. kerman valkoinen. Vielä en ole osannut päättää, minkä niistä valitsen...

Lisäksi haluan käyttää koristeissa kaisloja, jotka kuitenkin voi kerätä vasta viimeisellä viikolla ennen häitä. Tämä aiheuttanee hieman lisää hommia viimeiselle viikolle, mutta toisaalta, voihan se olla rentouttavaakin kahlata rantavedessä ja poimia kaisloja kaiken muun hässäkän keskellä. ;)

6 kommenttia:

  1. Ihana idea nuo hopeiset mustikanvarvut! Tervetuloa hääbloggailemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Oi, hopeisista mustikanvarvuista sainkin idean omiin häihimme! Voisin maalata oksia teemaväreillämme ja laittaa niitä lattiamaljakoihin. Tällaisia "risukasoja" kyllä myydäänkin, ehkä olet Pentikissä nähnyt.. Kuvaa kun en tähän hätään löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse myös ajattelin maalata koivun oksia hopeisiksi ja laittaa niitä juurikin lattiamaljakoihin. Testikappaleet ainakin näyttivät oikein hyviltä. :) Eli ei muuta kuin maalailemaan!

      Poista
  3. Oletko törmännyt tällaiseen koruun? Tuli heti teemasta mieleen. http://marisannamultamaa.fi/category/korusarjat/mustikka/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole kyllä törmännyt, mutta aivan ihana koru!

      Poista