maanantai 27. elokuuta 2012

Koristuksia

Sain viimeinkin aikaiseksi käydä ostamassa vähän tarvikkeita koristuksien tekoon. Kynttiläkippoja ostin Ikeasta toissa sunnuntaina siellä käydessäni. Koska ne ovat vinosivuisia, ei suunnitelmani menneet ihan putkeen, mutta jotain sentään sain väsättyä. Ja mahdollisesti keksin sen toisen värinkin! Kynttiläkipon ympärille pyöritin suikaleen hopeaa kuitusilkkiä, jonka ympärille roosan värisen satiininauhan. Arvoin kaupassa lilan, roosan, fuksianpunaisen ja kermanvalkoisen välillä, mutta tuo roosa lähti nyt ainakin testiin ja kieltämättä olen kyllä tykästynyt siihen!





Alunperin tarkoitus oli siis vain pyöräyttää tuo kuitusilkki "tasaisesti" kipon ympärille, mutta vinot reunat tekivät siitä mahdotonta. Lopulta päädyin kietaisemaan sen tuolla tavalla vinoon, eikä kai tuokaan nyt kovin pahan näköinen ole..?

 Päätin myös testata tuikkukippojen maalausta lasimaalilla, idean sain täältä. Jos löydän sopivaa väriä ja maalaus onnistuu, ratkaisisi se myös ongelman, jonka taas kehitin noista väreistä. Mulla on nimittäin kaikenlaisia ideoita missä tuota hopeaa esiintyy, mutta sitä toista väriä, eli mahdollisesti nyt tuota vanhaa roosaa, ei vielä ole muualla kuin tuossa ohuessa satiininauhassa tuikun ympärillä... Mutta ehkä sekin ratkeaa vielä tässä ajan mittaan! Ja ei muuta kuin maalailemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti