torstai 23. elokuuta 2012

Kirkko, juhlapaikka ja valokuvaus

Käytiin tänään katselemassa juhlapaikkoja ja sopivia kuvauspaikkoja. Tarkoitus olisi siis mennä naimisiin Korpilahden kirkossa ja juhlapaikkaa on etsitty Korpilahdelta ja lähiympäristöstä. Oman haasteen juhlapaikan löytämiselle asettaa vierasmäärä, joka näillä näkymin on hieman yli 100 henkeä.

Korpilahden kirkko. Kuva blogista  http://pentintytar.blogspot.fi/


Tänään käytiin katsomassa Korpilahden Vanhaapappilaa ja Tähtiniemen kartanoa, jotka molemmat olivat hyvällä sijainnilla ja todella viehättäviä. Ainoa ongelma molemmissa on se, ettei kumpaankaan mahdu 100 henkeä vaikka miten änkisi...
Tällä hetkellä paras vaihtoehto olisi Moksin seuraintalo, johon kirkolta ajaa noin 15 minuuttia. Seuraintalo on sisältä oikeastaan juuri sitä, mitä haluammekin ja sinne mahtuisi kaikki vieraatkin. Ainoa kysymysmerkki on talon piha... Seuraintalo on neljän tien risteyksessä ja piha on melko karu. Mutta ehkä se sisältö on tärkeämpi ja pihaa voisi koristella..?


Haluan hääkuvamme otettavan luonnossa ja jos päädymme Moksiin, on kuvat otettava jossain muualla. Löysimme tänään parikin varteenotettavaa vaihtoehtoa kuvauspaikoiksi.

Vanhanpappilan takaa.


Wanhan myllyn luota.
Sataman laitamilta.

Mikä näistä iskee eniten? Onko kenelläkään muita ideoita kuvauspaikoiksi Korpilahdella?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti