lauantai 17. marraskuuta 2012

Terveisiä Oulusta!

Tulin juuri kotiin reilun 11 tunnin reissusta Ouluun ja takaisin. Ja vaikka niin moni ihmetteli ja kyseenalaisti päätöstäni lähteä Ouluun sovittamaan hääpukua, oli reissu kaiken vaivan ja autossa istumisen väärti. Nyt nimittäin omistan aivan ihanan hääpuvun! Ja suuret kiitokset matkaseurasta ja henkisestä tuesta kaaso AM:lle!

Olin siis varannut sovitusajan Morsiusateljee Katariinasta, joka sijaitsee Oulussa. Ja Ouluun asti piti lähteä siksi, että kesällä sovitin Jyväskylässä morsiuspukua, johon rakastuin, mutta joka ehdittiin myydä ennen kuin tein ostopäätöksen, ja tuo Oululainen firma myy Sis Idmanin hääpukuja, jollainen  löytämäni puku siis oli. Asiasta kirjoittelin aiemmin täällä ja täällä.

Katariinan väki oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa. Sovitin tänään kolmea pukua, joista kahden välillä jäin miettimään. Päädyin kuitenkin samaan pukuun, johon jo kesällä ihastuin. Ja nyt se roikkuu henkarissa täällä kotona! Ihanaa!

Tänään Katariinassa tehtiin myös kampauksia morsiamille, ja kyllähän minäkin kävin istahtamassa kampaajan tuolissa. Olen ajatellut kampaukseksi sivunutturaa, ja sellaistahan sitten kokeiltiin. Kampauksista kirjoittelin aiemmin täällä. Tykkään tosi paljon tuosta minulle tänään tehdystä nutturasta, varsinkin takaa se on ihana. :) Toivottavasti kuvista saa jonkinlaisen käsityksen kampauksesta, vaikka kuvat onkin otettu ABC:n ei niin kirkkaissa valoissa...

Reissu oli siis kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut, eikä kaduta yhtään, että tuli lähdettyä. Nyt vaan pitää keksiä hääpuvulle jokin sopiva säilytyspaikka, koska meillä kissa tuskin antaa puvun olla kovin kauaa rauhassa. Ja myös itse käyn hipelöimässä sitä koko ajan... :D

4 kommenttia:

  1. voi että oispa ollu kiva nähdä teitä täällä! Ihanaa, että hääpuku löyty :) Toivottavasti saat ihanat häät :)
    Ja hyvän kaason oot valinnu, haluaisin kyllä Anskun nähä mekossa, eli palon kuvia sitte elokuussa häiden jälkee näytille :D

    -Mari Y

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olit kyllä mielessä, mut oltiin tosiaan Oulussa vaan se vajaa kaks tuntia ja silti tuli pitkä päivä. Ehdottomasti laitan kuvia sit :)

      Poista
  2. Kyllä se vaan kannattaa matkustaa jos se unelmien mekko löytyi :) Itsekin kävin mekon tekovaiheessa Turussa kolmisen kertaa ja pari kertaa vielä Helsingissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, etten ole ainoa "hullu" :D Mutta oli se puku kyllä matkan arvoinen, ehdottomasti :)

      Poista