maanantai 12. marraskuuta 2012

Väriongelman ratkaisu!

Hihhei, väriongelma on ratkaistu ainakin toistaiseksi! :) Kiitos muiden bloggaajien ja ystävien, sain uusia hyviä ideoita, joilla roosaa saadaan kivasti juuri sopivasti lisää koristeisiin. Eli tällä hetkellä taas näyttää siltä, että saankin rueta maalaamaan niitä tuikkukippoja ja roosa pysyy mukana kuvioissa. :)

Vaihtoehtoina on siis se, että mustikanvarpukippojen pohjalle laitettaisiin roosaa koristehiekkaa. Tämä saattaa kuitenkin käydä turhan kalliiksi, mutta on silti kokeilemisen arvoinen idea. Eihän sitä sitten tiedä, jos ihastun ideaan niin paljon, että karsin koristehiekan hinnan pois jostain muusta... ;) Toisena vaihtoehtona on laittaa mustikanvapupurkkien (eli pilttipurkkien) yläreunaan vanhan roosan värinen satiininauha tms. Tämäkin kuulostaa varsin hyvältä! Eli nyt ei muuta kuin odottelemaan, että pilttipurkkeja alkaa virtaamaan tänne päin ja sitten testaamaan ideoita! :)

Lisäksi paikkakortit (eli näillä näkymin mustat kivet) saattavat vielä vaihtua pahviin, jolloin voisin käyttää niissäkin tuota roosaa. Ja yhtenä ideana oli lisätä roosaa esimerkiksi tarjoilupöytään, ja antaa vieraspöytien olla sitten enemmän hopeiset kuin roosat. Tällaisia pohdintoja tällä kertaa, katsotaan miten pitkään nämä pitävät... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti