maanantai 29. lokakuuta 2012

Kynnet vol. 2 ja viikonlopun vipinöitä

Kävin taas viime viikolla ottamassa uudet kynnet Hemmottelupuoti Orkideassa. Tarkoitus oli siis taas testata kynsiä häitä varten, mutta sitten ihastuin noihin violetteihin paljetteihin ja pakkohan niitä oli testata. :D Ensi kerralla joudun myös menemään värikkäällä linjalla, koska joulukuussa meillä on juhlat joihin haluan pukuun sopivat kynnet. Mutta ehkä sitten taas seuraavat on lähempänä häiden värejä. :) Ja voihan noitakin kuvitella häihin, ehkä erivärisinä tosin. Paljetteja oli nimittäin myös hopeisina.


Nyt olen taas alkanut innostua hääjutuista. Vielä pitäisi raahata itseni Sinelliin tai johonkin muuhun askartelukauppaan ja hankkia niitä tarvikkeita kutsuja varten. Pääsis sitten askartelemaan ja testailemaan, ja toivottavasti keksimään, millaiset kutsut tehdään.

Sunnuntaina käytiin anopin kanssa Kuopion Hää- ja juhlamessuilla. Vaikka sinänsä en ihan hirveästi saanut sieltä irti, koska häät on Keski-Suomessa enkä ajatellut ottaa pitopalveluita tms. Savosta, oli ihan mukava ja antoisa reissu. Ainakin löysin potentiaalisen sormus-ehdokkaan! Tammikuussahan nuo samaiset messut on myös täällä Jyväskylässä, ja siellä olisikin sitten tarkoitus ottaa ilo oikein kunnolla irti. Tosin toivon kyllä, että siihen mennessä ollaan jo saatu taas jotain aikaiseksikin, eikä kaikki ole vielä näin levällään...

Annabella postasi blogissaan ihania ja hauskoja ajatuksia, josta löysin meille jotenkin niin sopivan pätkän, ja tulin hyvälle mielelle. Tässäpä se siis teillekin:

this says it all. Beautiful.
kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti