keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Photo booth

Nyt kun olen selaillut häihin liittyviä kuvia ja blogeja, on sieltä noussut esiin photo booth. Idea vaikkuttaisi varsin hauskalta ja ruettiinkin nyt sulhasen kanssa miettimään, josko meidän häihinkin voisi ottaa sellaisen. Valokuvaus voisi olla järjestetty siihen hetkeen, kun vieraat odottelevat juhlapaikalla meitä saapuvaksi, koska siinä on kuitenkin jonkin verran tyhjää aikaa. Toisaalta, onko vieraat siinä vaiheessa vielä sillä tuulella, että rupeavat hassuttelemaan kuvissa..? :D Tokihan kuvaus voisi olla niinkin, että vieraat voivat illan mittaan siellä käydä niin halutessaan, mutta se vaatisikin sitten valokuvaajan olemaan koko ajan valmiudessa. Noh, alla kuitenkin ihan hauskoja ideoita valokuvaukseen:

Kaikki kuvat etsy.com

3 kommenttia:

  1. Siellä häissä, joita olin kuvaamassa syyskuussa, oli kanssa tuollainen Photo booth. Se oli toteutettu siten, että ulkona olevaan tupakkakatokseen oli kasattu läjä hassuja hattuja yms. ja asetettu digijärkkäri jalustan nokkaan. Vieraat saivat siis ottaa itse kuvia teltan katosta roikkuvien vanhojen puukehysten läpi. Kiva idea kyllä, kun kuvaajan ei tarvinnut olla koko aikaa valmiudessa. Toisaalta taas kameran tai jalustan hajoaminen on aina mahdollista..

    Serkkuni häissä taas oli tehty niin, että jokaisessa pöydässä oli vieraiden käytössä kertakäyttökamerat. Sekin olisi ihan hauska ajatus. :)

    - Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toikin ois kyllä hyvä idea, että kamera olisi valmiudessa ja siellä saisi kukin käydä ottamassa kuvan kun siltä tuntuu. Ja me ollaan kans mietitty kertakäyttökameroita pöytiin. Mutta kaikki on vasta mietintä asteella ja mieli kerkeää varmaan vaihtua vielä moneen kertaan :D

      Poista
  2. Meillä on ajatuksena, että vieraamme voivat käydä ikuistamassa itsensä polaroid-kameralla Photo Boothissa pitkin iltaa ja liittää kuvan vieraskirjaan kera tervehdyksen. Polaroidiin saa ostettua filmiä, jossa on tarrapinta takana joten kiinnittäminen kirjaan on helppoa.

    VastaaPoista