maanantai 15. lokakuuta 2012

Musiikki

Tämä asia tuntuu tuottavan enemmän päänvaivaa kun osasin kuvitella... Bändi vai pelkästään soittolista ja kunnon kaiuttimet..? Alunperin meillä oli tarkoitus pyytää sulhasen kavereiden bändiä häihimme esiintymään. Ja itse asiassa sulhanen varmaan heiltä jo alustavasti kyselikin halukkuutta tällaiseen. Ajatus siis oli, että bändi soittaisi alkuillan ja sitten jossain vaheessa siirtyisimme nauhalta tulevaan musiikkiin. Mutta miten pitkään bändin pitäisi soittaa? Soittaako kyseinen bändi riittävän vaihtelevaa musiikkia, jotta kaikille löytyy mieleistä? Ja kokoamallamme soittolistalla on jo nyt yli 13 tuntia musiikkia jota haluamme häissämme kuulla, miten sille käy? Tokihan elävä musiikki on aina elävää musiikkia, mutta voisiko silti pelkkä soittolista riittää? Ja kunnon äänentoisto? Tämä  vaihtoehto tuntuu jotenkin niin paljon helpommalta. Ja saataisiin ainakin vaihtelevaa musiikkia ja sellaisia biisejä, jotka itse haluamme ehdottomasti kuulla. Ääh, vaikeaa! Ei kai se auta kuin jatkaa molempien vaihtoehtojen vertailua ja kysyä muidenkin mielipiteitä. Ja toivoa, että jompi kumpi vaihtoehto rupeaa jo pikkuhiljaa nousemaan toisen yli!

kuva

2 kommenttia:

  1. Me mietimme myös alkuun, että korvaisimme bändin edullisemmalla dj:llä, mutta sitten olimme häissä, jossa näin oli tehty ja täytyy sanoa, että kyllä ainakin niissä juhlissa se levyltä soitettu musiikki oli paljon hengettömämpi kuin livebändi. Siksi dj on toistaiseksi nyt kuopattu idea, mutta saa nähdä mihin tässä vielä päädytään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se! Levyltä soitettuna tietysti saa monipuolista musiikkia, mutta onko se silti vähän tylsä vaihtoehto? No, sitä täytyy vielä pyöritellä ja mietiskellä. :)

      Poista