maanantai 22. lokakuuta 2012

Sekavaa

Nyt se on sitten ainakin viimeistään todistettu: migreeniä on vältettävä kaikin mahdollisin keinoin ennen häitä. Vaikka viikonloppuna migreeni vihdoin saatiin edes jotenkuten kuriin parin tiputuksessa käynnin myötä, ei sekään häiden edellä ole kovin hyvä vaihtoehto. Mun käsivarret nimittäin näyttää aivan karmaisevilta, koska kaikki verisuonet pakoili tippaa ja osuma saatiin vasta yhdeksännellä pistolla. Käsivarteni eivät siis todellakaan ole nyt siinä kunnossa, että voisin käyttää hihatonta hääpukua... Eikä tuo nyt muutenkaan kuulosta kovin mukavalta ennen häitä. Ei kyllä muulloinkaan, mutta etenkään nyt sitten silloin.

Nyt olen taas hieman innostunut häistä ja niiden järjestelyistä. En kuitenkaan vielä osaa tarttua toimeen. Hirveästi asioita pyörii päässä, mitä pitäisi tehdä, mutta silti kaikki tuntuu vielä liian aikaiselta. Mutta ehkä niitä kutsuja nyt vois ihan oikeasti rueta miettimään, koska mulla ei tosiaan ole vielä minkäänlaista hajua, millaiset kutsut haluan. Niihin kuitenkin varmaan saa aikaa kulumaan ihan kiitettävästi, eli mallikappaleita voisi olla hyvä jo alkaa väsäilemään.

Sulhanen ei ole oikein innostunut hääkarkeista edes ajatuksena. Itse keksin kaikenlaisia korvikkeita karkeille, kuten mustikkamehu pienissä söpöissä pulloissa, tai mustikkahillo. Tai tulitikkuaskit, joissa olisi esim. meistä yhteinen kuva kyljessä. Yksi idea olisi myös lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja käyttää paikka"kortteina" kiviä, joissa lukisi vieraiden nimet. Nämä kivet vieraat saisivat sitten ottaa häistä muistoksi mukaansa, eli erillisiä hääkarkkeja ei meiltä löytyisi. Tämä olisi hyvä vaihtoehto senkin takia, että olisipahan ainakin yksi asia vähemmän mietittävänä. Koska mulla ei tosiaan ole ollut minkäänlaista visiota hääkarkeista eikä paikkakorteista. Kätevää! Nyt pitäisi enää löytää sileitä, litteitä, mustia sopivan kokoisia kiviä, ja keksiä vielä, millä/miten niihin nimet kirjaillaan. Jotakin tällaista:

kuva   

kuva  













Kuten otsikkokin kertoo, on kaikki häihin liittyvä vielä melko sekavaa. Nyt on kyllä pakko rueta tekemään jotain, koska teen itseni hulluksi kun mietin mitä kaikkea pitäisi tehdä, mutten tee mitään. Vaikka aikaa onkin vielä hyvin, olisi varmaan viisasta tehdä pois alta jo ne asiat, mitä voi tehdä. Eli etsiä vaikka noi paikkorttien kivet, tai ainakin päättää, käytetäänkö niitä!

Kuuntelin eilen pitkästä aikaa häämarssia, joka meille olisi tarkoitus tulla ja se kuulosti taas niin ihanalta! En malta odottaa, että pääsen astelemaan sen tahdissa alttarille! :)

2 kommenttia:

  1. Jos yhtään helpottaa, niin täällä mennään ihan samoilla fiiliksillä, jota siis kuvaa hyvin tuo yksi sana: sekavaa! Meillä on tähän mennessä lyöty lukkoon ainoastaan kirkko ja juhlapaikka. Toki moni asia on vireillä, mutta päätöksiä ei ole tehty. Välillä tuntuu, että onhan siihen h-hetkeen aikaa vaikka kuinka kauan, mitä sitä vielä stressaamaan. Välillä taas iskee kauhea paniikki, että APUA, tääkin pitäis olla jo hoidettuna. :) Tsemppiä hääjärjestelyihin.

    VastaaPoista
  2. Meillä on kans kirkko ja juhlapaikka, muttei oikeastaan mitään muuta. No osan takia kyllä odotetaan vielä varmistusta siltä papilta, että hänelle sopii juuri tuo päivä ennen kuin varataan esim. pitopalvelua ja muuta. Mut jotain ois silti kiva saada jo tehtyä! Tsemppiä myös sinne :)

    VastaaPoista