torstai 30. toukokuuta 2013

Hääjuhla osa 1

Kun me olimme ottamassa valokuvia, lipui muu hääväki juhlapaikallemme Moksin seuraintalolle. Siellä kaasot leikittivät ensin porukkaa pihalla, mutta ilman ollessa melko kylmä, siirtyivät vieraat lopulta sisätiloihin odottelemaan. Meillähän ei ollut valmista istumajärjestystä kuin lähimmille, joten muut etsivät eteisestä omannimisensä kiven ja valitsivat sen jälkeen paikkansa.

Minä soittelin matkalta yhdelle kaasoistani tiedustellakseni tilannetta, ja samalla kuulin että kaikki alkoholittomat tervetulojuomat oli edellisenä iltana laitettu pakkaseen, ja ne olivat jäätyneet. :D Itse nappasin siis autosta mukaan alkoholittoman kuoharini, muut alkoholittomat vieraat saivat tyytyä mehuun. :)

Vieraat olivat tulleet ulos ottamaan meitä vastaan, jonka jälkeen siirryimme onnittelujonoon sisälle. Heti meidän ja vanhempiemme jälkeen vieraat saivat käsiinsä tervetulomaljat ja siirtyivät omille paikoilleen. Sulhanen piti pienen tervetuliaispuheen, jonka jälkeen oli vielä noin puoli tuntia ruokailuun. Tähänä väliin keksimme aika lennosta pientä ohjelmaa, ja aika kuluikin mm. bestmanin esitellessä hieman molempien sukua ja Jonin kertoessa ja näyttäessä, mitä kaikkea hänen polttareissaan mukana olleeseen ankkareppuun olikaan tarttunut matkaan.

Onnittelut

Tervetulomaljat


Joni ja ankkareppu
Seuraavaksi siirryimmekin koko porukalla kohti ruokapöytää. Ja oli muuten hyvää ruokaa, minua jäi harmittamaan ainoastaan se, etten jaksanut syödä enempää ja hakea lisää!





Nam nam!

2 kommenttia:

  1. Muakin harmitti meidän häissä, kun en jaksanut syödä enempää! :D Tosin kyllä mää 3 krt santsasinkin. Mekkoakin piti löysyttää välissä. Mutta oisin mää vielä enempi sitä savulohta voinu vetää. Kakkuahan en syönyt ollenkaan kuin vain sen yhden lusikallisen jonka mies mulle syötti. :D sekin jäi harmittamaan. Oli kuulemma hyvää kakkua. Voi että mää rakastan hääruokia, onneksi ens viikolla on kaverin häät. Pääsee taas mässyttämään niitä. :D Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jaksanut santsata kertaakaan ja sekös harmitti. :D No, ehkä nuo on pieniä harmituksen aiheita, pahempi kai ois ollut jos ruoka olis ollut pahaa eikä sitä olis tehnyt mieli santsata!

      Poista