torstai 16. toukokuuta 2013

Kotimatkalla

Ollaan juuri lentokoneessa palaamassa neljän päivän häämatkaltamme Barcelonasta. Matka sujui hyvin, käveltiin paljon ja sen kyllä tuntee! :D Nautittiin toisistamme, vaikka kelit eivät meitä hellineetkään: vain maanantai oli aurinkoinen, muutoin oli pilvistä ja vettäkin satoi. Mutta mepä ei annettu sen häiritä!


Mietin tuossa juuri, kuinka tavallaan erilaisia mun häitäedeltävät viikot oli, kuin mitä olin kuvitellut. Alunperinhän häitämme oli tarkoitus juhlia elokuussa, mutta koska kävi niin onnellisesti, että saamme syksyllä ensimmäisen lapsemme, päätimme pienen pohdiskelun jälkeen siirtää häät toukokuulle. Nyt tän voi jo paljastaa kun kaikki häävieraatkin kuulivat uutisen häissä! Mutta mikä teki häihin valmistautumisesta erilaista, oli se, että jos en olisi ollut raskaana, olisin varmasti panikoinut painostani ja laihduttanut, enkä viimeisinä viikkoina varmasti olisi syönyt hampurilaisia ja muita herkkuja, niinkuin nyt melkein hyvällä omalla tunnolla tein. :D Toki hääpuvun päällemahtuminen hieman huoletti, se kun oli ostettu jo syksyllä, mutta hyvinhän se mahtui, koska mahani ei ole vieläkään mitenkään erityisen paljon kasvanut. :)

Aluksi tosiaan mietittiin, aikaistetaanko häitä vai jätetäänkö ne hamaan tulevaisuuteen, mutta ollaan kyllä molemmat tyytyväisiä, että päätettiin pitää ne jo nyt. Ja sen takia haluttiin lähteä matkallekin heti häiden jälkeen, kun mä voin vielä hyvin ja jaksan lähteä. Vaikka kyllähän tuo pikkuinen jo hidasti tahtia aika lailla!

Mutta, lisää tulee taas kun saan niitä kuvia. Toivottavasti mahdollisimman pian. :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että oli hyvä reissu ja otitte ilon irti, vaikka säät oli mitä oli! :) Olitteko muuten jossain hotellissa ja missäpäin Barcelonaa? Kävittekö katsomassa jotain nähtävyyksiä, kuten Hassan TeleComia? :D
    Terkkuja! Pitää nyt kesällä järjestää treffejä. Voitais tulla käymään siellä teidänkin hoodeilla. :) t. Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, Hassan TeleCom jäi kyllä tällä kertaa näkemättä. :D Oltiin Les Cortsin alueella, se on 3 km Placa de Espanyalta ja mm. Camp Noun vieressä. Aika hiljainen alue, olis ehkä pitänyt ottaa hotelli vaikka siitä Espanyalta...

      Tulkaa ihmeessä käymään, täällä saa koiratkin sit temuta pihalla. :) Ja mekin vähän suunniteltiin, et kesällä vois yrittää käydä siellä teilläkin päin. :)

      Poista