keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Häämatka päivä 3

Tiistai-aamuna suuntasimme kohti Park Güelliä. Aamu alkoi siis melkoisella metromatkalla ja kävelyllä. Itse puistossa kierreltiin jonkin aikaa, ja matkan ainoat ostokset tehtiin myös täältä: Jonin kaverin vauvalle ostettiin Messin paita ja meidän pikkuiselle myöskin oma paita. :)

Park Güell

Park Güell

Banana Split
Paluumatkalle puistosta metrolle kävimme jätskillä ja hyvää oli! :) Seuraavaksi suuntasimmekin taas ensin metrolla kohti Montjüicia, ja sitten funikulaarilla vähän matkaa. Loppumatka taitettiin köysihissillä, joka kyllä keikkui ties miten matkallaan. Hengissä kuitenkin selvittiin huipulle ja linnakkeelle saakka!

Köysihissi

Matkalla ylös

Montjüicin linnake
Ylhäällä Montjüicissa kierrettiin linnakkeen läpi. Satoi vettä ja oli kylmä, joten se oli aika pikainen kierros. :D Pian jo suuntasimmekin takaisin alaspäin köysihissillä ja hyppäsimme taas vaihteeksi metroon. Kello oli jo reippaasti iltapäivän puolella ja nälkä kurni vatsassa, joten lähdimme etsimään ruokaa. Kun tankkaus oli suoritettu, suunnattiin jo takaisin hotellille huilailemaan. Koti-ikäväkin iski vähän tässä vaiheessa, mutta siitä päästiin onneksi hyvin yli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti