keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Häämatka päivä 2

Maanantai oli aurinkoinen ja lämmin päivä. Suuntasimme heti aamusta Sagrada Familia kirkolle, jota on rakennettu jo toista sataa vuotta ja rakennetaan edelleen, mutta jonot oli sen verran pitkät, että päätettiin jättää tämä kohde väliin. Pitihän se kuitenkin ulkopuolelta kuvata. :)

La Sagrada Familia
Palasimme metrolla Catalunyalle, jossa kävimme syömässä Burger Kingissä... Miksi, sitä en tiedä... ;) Samalla vilkaisimme Hard Rock Cafe Barcelonaan, joka oli melkein tyhjä vielä siihen aikaan aamupäivästä, mutta peremmälle emme tällä kertaa kuitenkaan astuneet.

Aukio Catalunyalla
Kun mahat oli täynnä, lähdimme taas metrolla kohti Tibidabo vuorta. Sinne pitikin matkata useammalla kulkuvälineellä. Ensin metrolla, sitten bussilla puoleen väliin vuorta ja lopuksi vielä funikulaarilla vuoren huipulle. Huipulla näkymät olivatkin sitten päätähuimaavat, ja päästiinpä käymään vuorenhuipulla sijaitsevassa kirkossa.

Funikulaari vuoren huipulle

Jänskää?

Tibidabon huvipuisto ja kirkko

Maisemaa
Kirkon portailta
Kun pääsimme alas Tibidabolta, palasimme metrolla Catalunyalle ja kävelimme Las Ramblasin läpi kohti satamaa. Satamassa istahdimme hetkeksi lepuuttamaan jalkojamme, ja lopulta päätimme lähteä takaisin kohti hotellia, jalat oli nimittäin jo ihan rakoilla! Pysähdyimme vielä hotellin läheiseen kuppilaan drinksuille, Joni joi matkan ainoan oluensa ja minä tietysti colaa. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti